Dramatična poruka Zelenskog VIDEO

Izvor: B92, 05.Jul.2023, 12:13

Dramatična poruka Zelenskog VIDEO

Kijev -- Ukrajinski predsednik objavio na Tviteru da ima informacije da su ruske snage postavile naprave slične eksplozivu na krovove objekata na nuklearki Zaporožje

Zečenski je to objavio sinoć, navevši da će Rusi možda simulirati napad na elektranu, ili pak možda imaju drugi plan. "Ali, u svakom slučaju, svet vidi, da je jedini izvor opasnosti za elektranu Zaporožje, jedino Rusija i niko drugi", dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je.

"Nažalost, nema sveobuhvatnog odgovora na teroristički napad na hidroelektranu Kahovka", naveo je ukrajinski predsednik u videu objavljenom na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.