Donjeck: Žestoke borbe za aerodrom, MUP Ukrajine: Popuna i naoružavanje bataljona Donbas

Izvor: Večernje novosti, 31.Avg.2014, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donjeck: Žestoke borbe za aerodrom, MUP Ukrajine: Popuna i naoružavanje bataljona Donbas

Deset ruskih padobranaca, koji su pre skoro nedelju dana zarobljeni na teritoriji Ukrajine, vratili su se kući posle razmene vojnika. Oni su zamenjeni za 63 ukrajinska vojnika koji su u sredu prešli na rusku teritoriju bežeći od sukoba u istočnoj Ukrajini koji su intenzivirani u poslednjih nedelju dana.Tokom dana nastavljeni su sukobi i granatiranje gradova na istoku Ukrajine. Proruske snage predale su ukrajinskoj vojsci 220 pripadnika armije i Nacionalne garde koji su se predali armiji Donjecke narodne republike.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Lugansk: Proruske snage zauzele aerodrom; Donjeck: Žestoke borbe za aerodrom traju ceo dan

Izvor: Večernje novosti, 01.Sep.2014, 02:50

Deset ruskih padobranaca, koji su pre skoro nedelju dana zarobljeni na teritoriji Ukrajine, vratili su se kući posle razmene vojnika. Oni su zamenjeni za 63 ukrajinska vojnika koji su u sredu prešli na rusku teritoriju bežeći od sukoba u istočnoj Ukrajini koji su intenzivirani u poslednjih nedelju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.