Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2023, 13:26

Donjeck: Jedna osoba poginula, a 10 ranjeno u napadima ruskih vojnih snaga

Jedna osoba je poginula, 10 je ranjeno, a za četvoro njih se i dalje traga među ruševinama nakon noćašnjeg raketnog napada ruskih vojnih snaga na istočnu ukrajinsku oblast Donjeck, saopštio je danas ukrajinski minsitar unutrašnjih poslova Igor Klimenko.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poginula jedna osoba, a najmanje deset ranjenih u granatiranju na istoku Ukrajine

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Nov.2023

Jedna osoba je poginula dok je nekoliko osoba zatrpano u ruševinama stambenih zgrada u ukrajinskoj regiji Donjeck, koju su ruske snage gađale raketama, saopćili su 30. novembra lokalni ukrajinski zvaničnici. "Ruska vojska je tokom noći ispalila šest raketa S-300 na Donjeck", izjavio je ukrajinski...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.