Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donjeck: Granata u školskom dvorištu, 2 mrtvih

Dva lica, među kojima jedan 14-godišnjak, poginula su u petak od granate koja je pala na sportski teren škole u Donjecku, gradu na istoku Ukrajine.

Novinari AFP navode da su videli dva tela na igralištu, koje se nalazi na oko tri kilometra od aerodroma u Donjecku, gde se posljednjih meseci vode žestoki sukobi.

Prema izjavama očevidaca, od eksplozije je ranjeno najmanje četvoro ljudi.

Jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << starija žena je rekla za AFP da je dečak koji je poginuo njen unuk, dok je druga žrtva 18-godišnji student.

Među povređenima su tri lica uzrasta od 17 i jedno od 21 godine. Svi su hospitalizovani, a jedan od njih je teže ranjen, naveli su meštani.

U sukobima koji na istoku Ukrajine traju od aprila poginulo je više od 4.000 ljudi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.