Direktor policije virio iza crnogorske zastave dok je išla litija

Izvor: Večernje novosti, 29.Feb.2020, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor policije virio iza crnogorske zastave dok je išla litija

Gest Veselina Veljovića nije isprovocirao učesnike veličanstve litije u Podgorici Dok je trajala litija na balkonu zgrade u kojoj stanuje, crnogorsku zastavu postavio je Veselin Veljović, direktor Uprave policije Crne Gore koji je krišom posmatrao krsni hod desetina hiljada verujućeg naroda. Pročitajte još: "Molimo se da u Crnoj Gori i Ukrajini prestane sa gonjenjem Crkve, molimo Boga da nastane otkravljenje zlih srca": Mitropolit Onufrije održao govor za pamćenjeTaj njegov gest nije isprovocirao učesnike veličanstve litije u Podgorici.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ZASTAVA NA BALKONU Evo kako je šef crnogorske policije posmatrao litiju u Podgorici (FOTO)

Izvor: Blic, 29.Feb.2020

Znimljivi detalj desio se tokom današnje litije kada je šef crnogorske policije Veselin Veljović fotografisan kako sa balkona svog stana posmatra ovaj događaj. Veljović je na balkon okačio i zastavu Crne Gore, dok je policija obezbeđivala skup.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.