Da li će Jović početi u Ukrajini? Bliži smo negativnom odgovoru, ovo je Krstajićev tim!

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će Jović početi u Ukrajini? Bliži smo negativnom odgovoru, ovo je Krstajićev tim!

Da li će ovako izgledati reprezentacija Srbije sutra u Lavovu?

Sutra od 20:45 je na programu utakmica Ukrajine i Srbije u Lavovu, a našu reprezentaciju nakon gostovanja Portugalu očekuje još jedan veoma težak zadatak, možda i najteži u ovim kvalifikacijama.

Ukrajinci su do sada skupili odlična 4 boda što je sjajana rezultat imajući u vidu da su i oni prošli gostovanje Portugalcima i u dobrom raspoloženju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dočekuju naš sastav.

U kakvom će sastavu igrati Mladen Krstajić?

Rekli bismo da su petorica sigurni u startnoj postavi, a to su Dmitrović na golu, Milenković na poziciji štopera, Kolarov kao levi bek, Tadić kao ofanzivni vezni i Aleksandar Mitrović u napadu.

Prethodne mečeve protiv Nemačke i Portugala propustio je veliki broj reprezentativaca, kao što je Filip Kostić, pa Kragujevčanina takođe treba očekivati u startnoj postavi na utakmici u Ukrajini posebno zbog fantastične sezone koju je imao u Ajntrahtu.

U odbrani očekujemo Spajića i Rukavinu pored dvojice pomenutih, Nemanju Maksimovića na sredini zajedno sa Gaćinovićem, a pored Kostića i Tadića očekujemo i Ljajića u ofanzivnom delu.

Evo kakav tim očekujemo:

Dmitrović - Rukavina, Milenković, Spajić, Kolarov - Maksimović, Gaćinović - Ljajić, Tadić, Kostić - Mitrović.

Postoji i varijanta sa dva napadača kada bi svoje mesto pronašao i Luka Jović, ali je ona manje verovatna za utakmicu u Ukrajini, tako nešto treba očekivati za utakmicu protiv Litvanije u Beogradu. Teško je govoriti i ko bi izgubio mesto startera u tom slučaju, najverovatnije Adem Ljajić.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Krstajić i Dmitrović: Naš maksimum dovoljan za povoljan rezultat

Izvor: RTS, 06.Jun.2019

Mladen Krstajić i Marko Dmitrović govorili su pred duel Ukrajine i Srbije u okviru kvalifikacija za Prvenstvo Evrope u fudbalu. . „Očekuje nas teška utakmica, čvrst i organizovan protivnik. Dobro su startovali u kvalifikacijama....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.