DRUGA NESREĆA VELIKIH RAZMERA U 24 SATA! Velika havarija u Odeskoj trafostanici (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 23:42

DRUGA NESREĆA VELIKIH RAZMERA U 24 SATA! Velika havarija u Odeskoj trafostanici (VIDEO)

Veliki problem za Kijev

Blizu 500.000 ljudi ostalo je bez struje u regionu lučkog grada Odese, zbog požara na trafostanici, saopštio je Maksim Marčenko, šef vojne uprave ukrajinskog regiona Odesa.

- Oštećenja su složena i vrlo ozbiljna tako da je prerano davati bilo kakve prognoze o završetku popravke - rekao je Marčenko, prenosi Gardijan. Dodao je da grejanje, kanalizacija i snabdevanje vodom funkcioniše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << normalno.

Iz ruskih zatvora pušteno je 116 ukrajinskih ratnih zarobljenika, dok su iz ukrajinskog zatočeništva puštena 63 ruska vojnika, prenosi Gardijan, prenoseći izjavu Andrija Jermaka, šefa kancelarije predsednika Ukrajine. Više o tome pogledajte u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.