Izvor: Blic, 04.Avg.2023, 10:46

DRONOM POGOĐEN VELIKI RUSKI RATNI BROD! Objavljen snimak ukrajinskog udara: "Stavili smo 450 kilograma TNT-a, više ne može da obavlja borbene misije" (VIDEO)

Služba bezbednosti Ukrajine (SBU) je zajedno sa ukrajinskom mornaricom izvela operaciju u zalivu Novorosijsk, u kojoj je oštećen veliki desantni brod "Olenegorski rudar", rekli su izvori u ukrajinskoj specijalnoj službi za ukrajinske medije.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrajina napala bazu ruske mornarice kod Novorosijska

Izvor: VOA, 04.Avg.2023

KIJEV - Ukrajinske pomorske bespilotne letelice napale su bazu ruske mornarice u blizini crnomorske luke Novorosijsk, glavnog čvorišta za ruski izvoz i oštetile ruski vojni brod, rekao je Rojtersu izvor iz ukrajinske obaveštajne službe. "Ruski vojni brod Olenegorski Gornjak oštećen je tokom...

Nastavak na VOA...

Pogođen ruski brod VIDEO

Izvor: B92, 04.Avg.2023

VSU je objavio snimak drona kamikaze koji napada veliki desantni brod “Olenegorski gornjak” BDK u Novorosijsku...Osim toga, očevici objavljuju snimke kako se BDK izvlači na obalu, već je na dokovima radi popravke...Prema preliminarnim podacima, na brodu je oštećen jedan od odeljaka,..Kako se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.