Izvor: Blic, 24.Maj.2023, 18:20

DRAMA U CRNOM MORU Rusko Ministarstvo odbrane tvrdi da su ukrajinski pomorski dronovi napali ratni brod "Ivan Hurs"

Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je danas da su tri ukrajinska pomorska drona - gliseri bez posade, bezuspešno napali ruski ratni brod "Ivan Hurs" u Crnom moru. Kako se navodi, ruski ratni brod je štitio gasovode Turski tok i Plavi tok, kojima se gas prenosi iz Rusije u Tursku, prenosi Rojters.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrajinci američkim vozilima ušli na teritoriju Rusije? Kirbi: Proveravamo

Izvor: B92, 24.Maj.2023

Zvanični Vašington proverava izveštaje u kojima se tvrdi da je Ukrajina koristila američka vojna vozila unutar teritorije Rusije, izjavio je danas na brifingu za novinare portparol Bele kuće Džon Kirbi...Prema njegovim rečima, Kijevu je jasno ukazano da SAD ne podržavaju korišćenje američke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.