Izvor: Blic, 24.Apr.2023, 00:00

"DONIRAO SAM 100 MILIONA DOLARA UKRAJINI, A VI?" Mask i Stiven King u "klinču" zbog verifikacije naloga na Tviteru

Reditelj Stiven King (75), poznat po brojnim horor ostvarenjima, apelovao je na američkog milijardera, umesto da plaća za plave kvačice popularnim korisnicima Tvitera, donira novac u humanitarne svrhe u Ukrajini, ali mu je Mask odgovorio kontrapitanjem: "Donirao sam 100 miliona dolara Ukrajini, a vi?". Sve je počelo u četvrtak, kada je King rekao da njegov nalog ima plavu kvačicu, ali da nije platio da mu nalog bude verifikovan.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rasprava Stivena Kinga i Ilona Maska oko plave kvačice na Tviteru i donacija Ukrajini

Izvor: Radio 021, 24.Apr.2023

Reditelj Stiven King (75) apelovao je na američkog milijardera Ilona Maska, umesto da plaća za plave kvačice popularnim korisnicima Tvitera, donira novac u humanitarne svrhe u Ukrajini.

Nastavak na Radio 021...

Mask odbrusio Stivenu Kingu: Dao sam 100 miliona dolara Ukrajini, a ti?

Izvor: 24sedam.rs, 24.Apr.2023

Tviter je nedavno uveo pretplatu za korisnike koji žele da im bude verifikovan nalog

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.