DESILETS: Rusija iz bure izazvane događajima u Ukrajini može izaći ojačana

Izvor: 011vodič.com, 19.Maj.2015, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DESILETS: Rusija iz bure izazvane događajima u Ukrajini može izaći ojačana

RUSIJA uspešno izlazi na kraj sa burom koja je oko nje podignuta u poslednje vreme zbog događaja u Ukrajini i sasvim je moguće da će iz bure izaći ojačana.
Sa ovakvom ocenom istupio je na međunarodnoj poslovnoj konferenciji u Vašingtonu izvršni direktor američke kompanije Claret Consulting Brajen Desilets.
„Odgovor Rusije na zapadne sankcije >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je veoma dinamičan i inicijativan. Okretanje Moskve Aziji i zaključivanje poslova u Africi – to je umna politika. Rusija na kraju svih tekućih događaja zaista može biti u dobitku“ – rekao je Desilets.
Konferencija je organizovana pod nazivom: „Kako poslovati sa zemljama BRIKS“. U njenom radu učestvuju i predstavnici državnih struktura zemalja BRIKS i SAD, kao i predstavnici MMF i Svetske banke.
#fakti
The post DESILETS: Rusija iz bure izazvane događajima u Ukrajini može izaći ojačana appeared first on Politika.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.