DANAS JOŠ JEDNA SEDNICA VLADE O UKRAJINI! Brnabić: Poštujemo njihov integritet, ali tražimo da se poštuje i naš

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2022, 10:48

DANAS JOŠ JEDNA SEDNICA VLADE O UKRAJINI! Brnabić: Poštujemo njihov integritet, ali tražimo da se poštuje i naš

Premijerka Ana Brnabić gost je jutarnjeg programa na TV Prva.

Ana Branabić je prokomentarisala situaciju u Ukrajini.

- Mi ćemo danas imati sednicu Vlade u 11, da potvrdimo naš stav o Ukrajini. To je politika koja štiti naše nacionalne interese i međunarodno pravo. Mi poštujemo terotirajni integritet Ukrajine, ali tražimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se poštuje naš. Čuvamo mir, ne uvodimo sankcije Rusije jer nam nisu u interesu. Čuvamo našu vojnu neutralnost takođe - navela je ona.

- Ono što nam je važno da očuvamo mir naše države, stabilnost, razgovaraćemo sa našem partnerima iz EU, svakodnevno smo sa njima u kontaktu. Srbiji, samim tim, nema ko šta da zameri  - dodala je Brnabić.

- Srbija neće raditi u interesu bilo koje strane, izuzev naše. Mi razmišljamo samo o našoj stolici, da zaštitimo srpske interese, ali i međunarodni pravni poredak - zaključila je premijerka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.