Čanak: Obradović naneo štetu odnosima Srbije i Ukrajine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Obradović naneo štetu odnosima Srbije i Ukrajine

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak ocenio je danas da je lider Dveri i Saveza za Srbiju (SzS) Boško Obradović naneo štetu odnosima Srbije i Ukrajine time što je juče u srpski parlament, čiji rad bojkotuje, uveo delegaciju s predstavnikom Krima, a prethodno je išao u posetu Ruskoj Dumi.

"Tim postupkom, Obradović je istovremeno i promovisao koncept okupacije dela teritorije suverenih zemalja kao legalan politički metod i naneo štetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odnosima Srbije i Ukrajine", naveo je Čanak u saopštenju za javnost.

On je dodao da podseća da je Boško Obradović "onaj antievropejac koji je s radikalima ometao govor (visoke predstavnice EU) Federike Mogerini.

"Potpuno je jasno da nema razlike između ovog ljotićevca i eksponenta Putinovog režima u Srbiji i Miše Vacića ili Nenada Popovića. Za nas su jednako neprihvatljivi i jedni i drugi", istakao je Čanak.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Dveri

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čanak: Obradović naneo štetu odnosima Srbije i Ukrajine

Izvor: Danas, 06.Dec.2019

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je danas da je lider Dveri i Saveza za Srbiju Boško Obradović "bojkotovao" prethodno zasedanje parlamenta tako što je otišao u posetu ruskoj Dumi, a jučerašnje tako što je u skupštinu uveo delegaciju koju je predvodio predstavnik...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.