CEO SVET SKOČIO DA BRANI UKRAJINU Predsednik Vučić o dvostrukim aršinima Zapada: Pominju i treći svetski rat, a kada Srbiji otimaju deo teritorije, onda ništa

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 20:11

"CEO SVET SKOČIO DA BRANI UKRAJINU" Predsednik Vučić o dvostrukim aršinima Zapada: "Pominju i treći svetski rat, a kada Srbiji otimaju deo teritorije, onda ništa"

Predsednik podsetio na pogrom i dalje traje
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podsetio je večeras na Šopenhauerovu misao da istina prolazi kroz tri faze, te istakao da se mi sada nalazimo u drugoj - nasilničkom odbijanju iste.
- U Ukrajini je tako prekršen princip nepovredivosti državnih granica, a u Srbiji nije? Napad 19 država bez saglasnosti SB UN nije kršenje prava? Ceo svet skoči da brani Ukrajinu, pominju i treći svetski rat, a kada Srbiji otimaju deo teritorije, onda ništa. I kada sve to kažemo, kada za Srbiju tražimo isto što drugi traže,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.