Bura u najavi, Ronaldo sam bira kada igra, Pirlo nemoćan?!

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2020, 19:19

Bura u najavi, Ronaldo sam bira kada igra, Pirlo nemoćan?!

Portugalac na udaru italijanskih medija?

Korijere dela Sera danas je plasirao pomalo bombastičnu poverljivu informaciju iz svlačionice Juventusa - Kristijano Ronaldo sam bira kada će da igra, a kada ne?!

Navodno, iako je najbolji igrač, Ronaldo se ne ponaša uvek kao vođa i lider ekipe. Ronaldo je odmarao protiv Beneventa, a prema nekoliko informacija, to je učinio svojevoljno kako bi bio spreman za Dinamo Kijev u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligi šampiona, koja mu je važnije takmičenje.

Ovaj list piše da Andrea Pirlo ima problem u komunikaciji sa svojom svlačionicom, da igrači često ne znaju šta treba da rade na terenu, a najviše mu se zamera što nema jasan plan u fazi defanzive.

Takođe, Korijere dela Sera ističe da je Ronaldo svojevoljno odlučio da ne putuje na ovo gostovanje, te da to nije bila odluka stručnog štaba na čelu sa Pirlom.

Očigledno je da Juve ne ume bez Ronalda, na četiri utakmice bez Portugalca, slavili su samo jednom.

Ako je tačno da Ronaldo ovako bira kada će da igra, to bi moglo dodatno da uzburka stanje u klubu.

Juventus u Seriji A zaostaje šest bodova za Milanom, dok će u Ligi šampiona najverovatnije proći kao drugi u grupi, iza Barselone...
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BEZOBRAZLUK JE BLAGA REČ ŠTA JE SADA URADIO: Ti si, Ronaldo, doista, nepopravljiv egoista!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 10:25

Nedopustivo ponašanje...Nije sporno, Krisitjano Ronaldo je velemajstor kakvi se na prste ruke mogu izbrojati u današnjem fudbalu. Međutim, Portugalac je očigledno i tempirana bomba u svlačionici, igrač koji sebi dozvoljava previše slobode...Uticajni italijanski list “Korijere dela sera” piše...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.