Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2023, 16:06

Bugarska: Parlament izglasao slanje 100 oklopnih transportera Ukrajini

Bugarska je pristala da ukrajinskoj vojsci obezbedi oko 100 oklopnih transportera, što bi označilo preokret u njenoj politici slanja vojne opreme kao pomoc u borbi Kijeva protiv Rusije, preneo je AP. Parlament u Sofiji kasno sinoć usvojio je sa 148 glasova "za" i 52 glasa "protiv" predlog vlade da se uputi prva pošiljka teške vojne opreme Ukrajini od početka rata.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bugarska šalje 100 oklopnih transportera Ukrajini

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jul.2023

​SOFIJA - Bugarska je pristala da ukrajinskoj vojsci obezbijedi oko 100 oklopnih transportera, što bi označilo preokret u njenoj politici slanja vojne opreme kao pomoć u borbi Kijeva protiv Rusije, prenio je AP.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.