Bubka u Srbiji (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 14.Okt.2010, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bubka u Srbiji (VIDEO)

Proslavljeni ukrajinski rekorder u skokovima sa motkom posetio je Beograd. Sergej Bubka je potpredsednik Svetske atletske federacije i u glavni grad Srbije došao je zbog skupa koji je organizovala ministarke Sporta i omladine Snežane Samardžić Marković, Tema radnog sastanka bila je promociji atletike, angažovanje dece i razvoj školskog sporta.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Srbija kandidat za EP u atletici

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Okt.2010

Ministrka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković primila je danas čelnike evropske i svetske atletske federacije i tom prilikom zvančno predstavila kandidatru Srbije za organizaciju dvoranskog prvenstva Evrope u Atletici 2015. godine.. Sastanku u palati Srbija prisustvovali su predsednik...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.