Borbe kod Slavjanska, ima mrtvih

Izvor: Beta, 05.Maj.2014, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borbe kod Slavjanska, ima mrtvih

SLAVJANSK, 5. maja 2014. (Beta-AFP) - Žestoke borbe odvijaju se u okolini Slavjanska na istoku Ukrajine i strahuje se da ima poginulih, izjavio je u ponedeljak ukrajinski ministar unutrašnjih poslova Arsen Avakov.

Ministar je to rekao novinarima na kontrolnom punktu oko šest kilometara od mesta sukoba. Avakov nije precizirao koja od suprostavljenih strana je pretrpela žrtve, niti koliko je ljudi poginulo.

Sukobi ukrajinske vojske i proruskih federalista počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << su ujutro. "U Slavjansku su pokrenuli rat, protiv naše teritorije. Moja misija je da eliminišem teroriste", rekao je Avakov.

"Jedina taktika je napredovanje malo po malo ka centru Slavjanska. Nema vojnog rešenje, rešenje mora da bude političko", dodao je.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova akcija u Ukrajini, ima mrtvih

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2014

SLAVJANSK - Jedan stanovnik Slavjanska, grada na istoku Ukrajine, poginuo je u napadu ukrajinskih snaga na ovaj grad.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.