Bocan-Harčenko o zabrani ulaska Milošu Bikoviću u Ukrajinu

Izvor: RTS, 22.Avg.2019, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bocan-Harčenko o zabrani ulaska Milošu Bikoviću u Ukrajinu

Ambasador Rusije Aleksandar Bocan-Harčenko komentarisao je na Tviteru odluku ukrajinskih vlasti da ne dozvole glumcu Milošu Bikoviću ulazak u tu zemlju.
Glumac Miloš Biković, koji poslednjih godina snima serije i filmove u Rusiji, objavio je na Tviteru da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mu je zabranjen ulazak u Ukrajinu zbog navodnog ugrožavanja nacionalne bezbednosti.

Tu odluku ukrajinskih vlasti komentarisao je na Tviteru ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko.
"Sa nedoumicom sam saznao o zabrani ulaska u Ukrajinu talentovanom srpskom glumcu Milošu Bikoviću. Veliki gubitak za Ukrajinu i njen narod. Slučaj, nažalost, nije bez presedana – po svoj prilici, metodično rušenje kulture je već postalo navika ukrajinskih vlasti", naveo je Bocan-Harčenko.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.