Blokiran voz ukrajinske vojske

Izvor: B92, 16.Mar.2014, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blokiran voz ukrajinske vojske

Lugansk -- Više stotina građana Luganska, grada na istoku Ukrajine, blokirali voz ukrajinske vojske koji je prevozio vojnu opremu na ukrajinsko-rusku granicu.

Gradjani, njih oko trista, blokirali su prugu pomoću metalnog otpada i formirali živi štit kako bi sprečili prolazak voza, u znak otpora protiv politike koju sprovode nove vlasti u Kijevu, navodi ruski sajt "Glas Rusije".

Ukrajinske vlasti su jutros na granicu sa Rusijom poslale više vozova sa vojnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opremom, dok se istovremeno u autonomnoj oblasti Krimu održava referendum o priduživanju Rusiji.

Sajt "Lajv njuz" je došao do snimka na kojem se vidi kako jedan od tih vozova prolazi kroz Lugansku oblast, koja se na graniči sa ruskim oblastima - Belgorodskom i Voronjeskom na istoku, kao i Rostovskom na jugu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proruski građani u Lugansku blokirali voz koji je nosio vojnu opremu ka granici Rusije

Izvor: Blic, 16.Mar.2014

Više stotina građana Luganska, grada na istoku Ukrajine, blokirali su danas voz ukrajinske vojske koji je prevozio vojnu opremu prema ruskoj granici, objavio je "Glas Rusije". ..Lugansk: Jedan od ranijih proruskih protesta zbog promene vlasti u Kijevu..Proruski aktivisti su blokirali prugu nanoseži...

Nastavak na Blic...

Građani na istoku Ukrajine blokirali voz sa vojnom opremom

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Mar.2014

LUGANSK - Više stotina građana Luganska, grada na istoku Ukrajine, blokirali su danas voz ukrajinske vojske koji je prevozio vojnu opremu na ukrajinsko-rusku granicu, objavio je "Glas Rusije".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.