Blokiran sajt Vlade Nemačke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jan.2015, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blokiran sajt Vlade Nemačke

Predstavnici organizcije "Kiber Berkut", čije je sedište u Slavjansku, blokirali su zvanične sajtove Vlade Nemačke zbog toga što će, kako su saopštili, sredstva koja Nemačka izdvoji za Kijev biti iskorišćena za nastavak rata na istoku Ukrajine.

Ukrajinska vlada namerava da ponovo razmotri državni budžet za 2015. godinu najkasnije 15. februara, a premijer Arsenij Jacenjuk se nada da će dobiti od EU i MMF kredite od nekoliko milijardi dolara. Nije teško >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pretpostaviti za šta će taj novac biti utrošen, navodi se u saopštenju "Kiber Berkuta".

Jacenjuku su, kako ističi aktivisti tog pokreta, potrebna sredstva za nastavak rata, a nipošto ne za obnavljanje uništene infrastrukture naše zemlje.

U ovom ratu je već poginulo na hiljade ljudi i Jacenjuk za vaš novac hoće da ubije još na hiljade, navodi se na zvaničnom sajtu organizacije "Kiber Berkut".

Sajber borci su se obratili i narodu i vladi Nemačke sa zahtevom da "obustavi finansijsku i političku pomoć koju pruža zločinačkom kijevskom režimu, koji je započeo krvavi građanski rat".

Napad na više sajtova Vlade Nemačke potvrdio je i Štefan Zajbert, portparol nemačke kancelarke Angele Merkel.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.