Bla, bla, bla – ispade odgovor

Izvor: B92, 02.Jul.2023, 15:45

"Bla, bla, bla" – ispade odgovor

Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitrij Kuleba oštro je odgovorio mađarskom premijeru Viktoru Orbanu na frazu o gubitku suvereniteta Ukrajine, piše "Bild".

"Od samog početka smo čuli da je Ukrajina osuđena na propast. Svaki put kada postignemo uspeh na bojnom polju, ti glasovi se stišaju, ali se onda vraćaju. Sve je to bla, bla, bla", rekao je on, prenele su "RIA novosti".

Korisnici Tvitera osudili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su ministra spoljnih poslova Ukrajine za takav napad.

"Bla bla bla... Pa, veoma inteligentan! ", napisao je jedan korisnik.

"Ukrajina je navikla da samo prima novac, ali da nema diskusije. Prema tome, sve što se ne tiče finansija je za njih bla-bla-bla", rekao je drugi.

"Za Ukrajinu je sve bla bla bla, ali nisu tenkovi, avioni ili milijarde evra! ​​A idioti poput ukrajinskog ministra hoće u EU i NATO? Moraju prvo da se nauče pristojnosti! ", podržao je treći.

"Može se zapitati ko je od njih dvojice kvalifikovaniji? Državnik koji odoleva pritiscima iz cele Evrope i svetskih medija, ili običan promoter nacističkog režima?", pitao je čitalac.

"Ali čini mi se da je upravo zato što je Orban na vlasti u Mađarskoj sve u redu", rezimirano je u diskusiji.

Prema rečima Vladimira Putina, Zapad je dugi niz godina od Ukrajine stvarao "anti-Rusiju", a NATO blok joj je otvorio vrata. Ali, podsetio je ruski lider, kada je Ukrajina stekla nezavisnost, u Deklaraciji o nezavisnosti pisalo je da je neutralna država.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.