Barselona bez Mesija, Lučesku u tome vidi veliku prednost

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2020, 00:27

Barselona bez Mesija, Lučesku u tome vidi veliku prednost

Trener kijevskog Dinama je dovoljno iskusan da ne gaji lažne nade.

Iskusni trener kijevskog Dinama Mirčea Lučesku veruje da će odsustvo Lionela Mesija uticati na veće samopouzdanje Barselone u defanzivi.

Barselona će u meču protiv ukrajinskog velikana igrati bez prve zvezde tima, ali iskusni trener Dinama baš u tom vidi razlog za oprez.

"Barselona je Barselona. Mesijevo prisustvo na terenu daje im prednost u ofanzivnim i tehničkim aspektima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igre, ali bez njega na terenu im povećava samopuzdanje u odbrani" - rekao je Lučesku uoči meča.

Osim Mesija na terenu u Ukrajini neće biti ni Frenkija De Jonga, što je posledica Kumanove odluke nakon razočaravajućeg poraza u derbiju protiv Atletika.

Barselona posle prva tri kola u Ligi šampiona ima maksimalan učinak i bilo kakav povoljan rezultat otvoriće joj vrata nokaut-faze Lige šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.