Bajdenovo ne Ukrajini; Poslao poruku i Putinu

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 19:39

Bajdenovo "ne" Ukrajini; Poslao poruku i Putinu

Vašington -- Američki predsednik Džo Bajden ponovio je da je "potpuno neodgovorno" da Rusija prebaci nuklearno oružje u Belorusiju.

Na putu za Filadelfiju rekao je novinarima: "Komentarisao sam to mnogo puta – potpuno je neodgovorno".

Na pitanje da li bi olakšao ulazak Ukrajine u NATO, odgovorio je:

"Ne. Zato što moraju da ispune iste standarde. Dakle, neću olakšavati. Mislim da su uradili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve što se tiče demonstracije sposobnosti vojna koordinacija. Ali postoji ceo problem našeg sistema koji treba da se obezbedi."

"Da li je nekorumpirana? Da li ispunjava sve standarde koje ispunjava svaka druga nacija u NATO-u? Mislim da će uspeti i mislim da može, ali nije automatski", rekao je Bajden o Ukrajini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"OVAJ ČOVEK IMA NUKLEARNO ORUŽJE U RUKAMA" Medvedev ismejao američkog predsednika Bajdena

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023

Medvedev kaže da je Bajden "bez oklevanja" izjavio da je raspoređivanje ruskog nuklearnog oružja u Belorusiji potpuno neodgovorno...Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije, Dmitrij Medvedev, nazvao je "nevoljom" činjenicu da američki predsednik, Džo Bajden, ima nuklearno oružje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.