Bajden planira uvođenje sankcija na rusko zlato

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2022, 21:12

Bajden planira uvođenje sankcija na rusko zlato

Američki predsednik Džo Bajden i najviši zvaničnici zemalja članica G7 trebalo bi da se usaglase oko zabrane uvoza novih količina zlata iz Rusije u okviru jačanja sankcija uvedenih zbog rata Rusije protiv Ukrajine.

Sjedinjene Države su ujedinile zapadni svet u nametanju brzih i oštrih ekonomskih sankcija Rusiji kako bi Kremlju uskratile izvore prihoda potrebnih za finansiranje rata u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ukrajini, prenosi Rojters.

Prema rečima dobro upućenog izvora u Vašingtonu, ministarstvo finansija SAD će narednog utorka doneti odluku da se zabrani uvoz novih količina zlata u SAD u nameri da se Rusija dodatno ekonomski izoluje i spreči da deluje na globalnom tržištu zlata.

Ministarstvo finansija SAD odbilo je da komentariše ove tvrdnje.

Rusija proizvodi oko 10 odsto zlata iskopanog u svetu svake godine, a njeni zlatni fondovi su se utrostručili otkako je anektirala Krim 2014. godine.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lideri zemalja G7 planiraju da dogovore zabranu uvoza zlata iz Rusije

Izvor: Vostok.rs, 25.Jun.2022

Američki predsednik Džo Bajden, zajedno sa drugim liderima zemalja G7, planiraju da dogovore zabranu uvoza zlata iz Rusije, preneo je Rojters, pozivajući se na izvor upoznat sa situacijom. Prema izvoru publikacije, Ministarstvo finansija SAD će u utorak izdati dekret o zabrani uvoza ruskog zlata...

Nastavak na Vostok.rs...

Bajden planira uvođenje sankcija na rusko zlato

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jun.2022

VAŠINGTON - Američki predsjednik Džo Bajden i najviši zvaničnici zemalja članica G7 trebalo bi da se usaglase oko zabrane uvoza novih količina zlata iz Rusije u okviru jačanja sankcija uvedenih zbog rata Rusije protiv Ukrajine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Bajden planira uvođenje sankcija na rusko zlato

Izvor: Capital.ba, 26.Jun.2022, 09:19

VAŠINGTON – Američki predsjednik Džo Bajden i najviši zvaničnici zemalja članica G7 trebalo bi da se usaglase oko zabrane uvoza novih količina zlata iz Rusije u okviru jačanja sankcija uvedenih zbog rata Rusije protiv Ukrajine. FOTO: Agencije Sjedinjene Države su ujedinile zapadni svijet u...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.