Bajden nazvao farmera prokletim lažovom, izazvao ga da rade sklekove

Izvor: RTS, 06.Dec.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajden nazvao farmera "prokletim lažovom", izazvao ga da rade sklekove

Jedan od kandidata Demokratske partije za predsednika SAD Džo Bajden ušao je u oštru raspravu sa potencijalnim glasačem u Ajovi, nazvao ga je "prokletim lažovom" i izazvao na testiranje inteligencije i takmičenje u sklekovima.
Penzionisani farmer je na predizbornom skupu u Ajovi rekao Bajdenu da postoje dva problema kada je on u pitanju.

"Prvo, star si skoro koliko i ja. Prestar si za ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << posao", primetio je farmer.
Potom je optužio bivšeg potpredsednika SAD da je poslao svog sina u Ukrajinu da radi za naftnu kompaniju, iako nije imao nikakvog iskustva sa takvim poslovima, kako bi imao pristup predsedniku te zemlje.
"Ti si prokleti lažov, čoveče. To nije istina i niko nikada nije rekao da je moj sin učinio bilo šta pogrešno, a nisam ni ja", odgovorio je Bajden ljutito.
Imao je spreman odgovor i na primedbu o svojim godinama.
"Ako želiš da proveriš moje stanje, hajde da radimo sklekove zajedno. Hajde da radimo šta god želiš, možemo i IQ test da uradimo", rekao je Džo Bajden.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"TI SI PROKLETI LAŽOV" Bajden se posvađao sa farmerom iz Ajove, a onda ga izazvao da rade SKLEKOVE (VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Dec.2019

Jedan od kandidata Demokratske partije za predsednika SAD Džo Bajden ušao je u oštru raspravu sa jednim farmerom u Ajovi, nazvavši ga "prokletim lažovom" i pozvao na testiranje inteligencije i takmičenje u sklekovima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.