Izvor: Blic, 14.Mar.2024, 19:03

BURA U BRISELU Karijera Ursule fon der Lajen visi o koncu, sprema se TUŽBA: U centru skandala i Orban!

Evropski parlament će tužiti Evropsku komisiju zbog prošlogodišnje odluke Ursule fon der Lajen da deblokira 10 milijardi evra za Mađarsku u zamrznutim fondovima, i to dok je Brisel pokušavao da ubedi Budimpeštu da ukine veto na pomoć Ukrajini.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS U BRISELU ZBOG ORBANA! Odluka Ursule fon der Lajen izazvala buru i sukob u EU, a mogla bi je koštati i DRUGOG MANDATA

Izvor: Kurir, 14.Mar.2024

Evropski parlament će tužiti Evropsku komisiju zbog njene prošlogodišnje odluke da deblokira 10 milijardi evra za Mađarsku u zamrznutim sredstvima u vreme dok je Brisel pokušavao da nagovori Budimpeštu da povuče svoj veto na pomoć Ukrajini.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.