Izvor: Blic, 03.Avg.2023, 10:38

"BRŽE JE OD BILO ČEGA NA CRNOM MORU" Ukrajinci su pola godine razvijali supertajno oružje: Moglo bi da bude RAZORNO za ruske brodove

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je 25. jula da je ukrajinska mornarica izvršila napad na patrolni čamac Sergej Кotov, tvrdeći da je napad uspešno zaustavljen. Napad na neprijateljski ratni brod usred rata nije novost. Međutim, ovaj napad su izveli pomorski dronovi, koji se profesionalno nazivaju borbenim bespilotnim plovilima.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

[RAT U UKRAJINI] Ukrajinska PVO na frontu značajno degradirana; Postoji li problem oko obuke Ukrajinaca na borbenim avionima F-16?

Izvor: TangoSix.rs, 04.Avg.2023, 07:02

Drugu nedelju 18. meseca rusko-ukrajinskog rata obeležila su, pre svega, obostrana borbena dejstva besposadnim letelicama sa bojevim glavama za jednokratnu upotrebu (opšte poznate kao dronovi-kamikaze). Interesantnu izjavu dao je ukrajinski predsednik Volodomir Zelenski koji je naveo da je Rusija do...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.