Izvor: Blic, 13.Jun.2023, 07:58

BRUTALAN NAPAD NA KRIVI ROG Rusi pogodili stambenu zgradu, troje poginulo, 25 povređenih u raketiranju: Verovatno ima zarobljenih pod ruševinama (VIDEO)

U raketnom napadu ruskih snaga na Krivi Rog poginulo je šest osoba, javio je Rojters pozivajući se na lokalne vlasti. U napadu je povređeno 25 ljudi, izjavio je danas načelnik Dnjepropetrovske oblasti u Ukrajini Serhij Lisak.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najmanje šest mrtvih u ruskom udaru na zgradu u Krivom Rogu

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jun.2023

Najmanje šest osoba je poginulo u udaru rakete jutros pre zore u stambenu zgradu u mestu Krivi Rog u centralnoj ukrajinskoj oblasti Dnjepropetrovsk, javile su lokalne vlasti novi bilans.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Gradske vlasti: "Broj poginulih u ruskom raketiranju Krivog Roga povećan na 11"

Izvor: Blic, 13.Jun.2023

Broj poginulih u ruskom raketnom napadu na Krivi Rog povećan je na 11, izjavio je načelnik gradske uprave Oleksandar Vilkul.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.