Izvor: Blic, 30.Avg.2023, 05:01

"BELI VUKOVI" GAZE RUSE Misteriozna ukrajinska jedinica uništila 216 ruskih tenkova: "Sredili smo dva puka i DOVRŠAVAMO TREĆI"

Ukrajinska obaveštajna služba objavila je snimak iz vazduha za koji tvrdi da pokazuje kako je onesposobljen veliki broj ruskih tenkova, dok se hvali da je misteriozna jedinica "Beli vukovi" sama uspešno uklonila dva puka od početka invazije pre 18 meseci.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Misteriozni "Beli vukovi" samleše Ruse VIDEO

Izvor: B92, 30.Avg.2023

Ukrajinska obaveštajna služba tvrdi da je jedinica njihove vojske "Beli vukovi" sama, od početka invazije Rusije na tu zemlju, uništila dva puka ruske vojske...SBU je čak na društvenim mrežama objavio i snimak naoravljen iz vazduha za koji tvrde da pokazuje kako je onesposobljen veliki broj ruskih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.