Amerika = Hitler

Izvor: B92, 03.Okt.2022, 14:23

Amerika = Hitler

Sjedinjene Američke Države danas su potčinile ceo kolektivni Zapad kako bi pretvorili Ukrajinu u instrument borbe protiv Rusije.

To je danas rekao ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov.

"SAD su danas sebi potčinile gotovo ceo kolektivni Zapad, mobilišući ga da pretvori Ukrajinu u instrument borbe protiv Rusije. Baš kao što je Adolf Hitler svojevremeno mobilisao većinu evropskih zemlja za napad na SSSR. Kao ni tada, ni sadašnjim planovima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije suđeno da se ostvare. Predsednik je to vrlo jasno rekao u Kremlju", rekao je Lavrov tokom obraćanja u Državnoj dumi.

Kako je istakao, ulazak DNR, LNR, Hersonske i Zaporoške oblasti u sastav Rusije je logičan nastavak ujedinjenja ruskih zemalja, što je započeto 2014. godine vraćanjem Krima i Sevastopolja u Rusiju.

"Mi ne reagujemo na izmišljene pretnje u dalekim zemljama. Mi štitimo svoje granice, svoju otadžbinu, ceo naš narod od stvarnog genocida, koji su organizovali potomci i sledbenici nacističkih poslušnika koji su otišli da služe prekookeanskim gospodarima", poručio je šef ruske diplomatije.

Državna duma je ratifikovala sporazume o ulasku Donjecke i Luganske Narodne Republike, kao i Hersonske i Zaporoške oblasti u sastav Ruske Federacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lavrov: SAD potčinjavaju Zapad kao što je radio Hitler

Izvor: Blic, 03.Okt.2022

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je danas, tokom govora pred Državnom dumom, da SAD koriste Zapad kako bi pretvorili Ukrajinu u instrument borbe protiv Rusije kao što je Adolf Hitler svojevremeno mobilisao evropske zemlje za napad na Sovjetski savez, prenosi Tass.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.