Izvor: Blic, 12.Apr.2023, 00:44

Aksjonov: "Krim je na oprezu zbog moguće predstojeće ukrajinske kontraofanzive"

Sergej Aksjonov, lider Krima kojeg je ustoličila zvanična Moskva, izjavio je danas da je Krim na oprezu zbog moguće predstojeće ukrajinske kontraofanzive. U razgovoru sa novinarima Aksjonov je rekao da su ruske snage na Krimu postavile sistem "moderne, duboke odbrane" i da imaju više nego dovoljno trupa i opreme da odbiju mogući ukrajinski kontranapad, prenosi AP.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ruske snage na Krimu se spremaju za moguću ukrajinsku kontraofanzivu

Izvor: VOA, 12.Apr.2023

KIJEV —Lider Krima kojeg je imenovala Moskva, Sergej Aksjonov, rekao je da na oprezu zbog moguće ukrajinske kontraofanzive. Aksjnov kaže da su ruske snage na Krimu izgradile „modernu, duboku odbranu“ i da imaju „više nego dovoljno“ trupa i opreme da odbiju mogući ukrajinski napad. „Ne...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.