ALEKSANDAR (24) OŽENIO BOLESNU ROĐAKU (81), a razlog je FRAPANTAN! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2019, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDAR (24) OŽENIO BOLESNU ROĐAKU (81), a razlog je FRAPANTAN! (FOTO/VIDEO)

Aleksandar Kodratjuk (24) iz Ukrajine venčao se sa svojom 81-godišnjom bolesnom rođakom Zinaidom i to sve kako ne bi morao da ide da služi vojsku!

Ukrajinski mediji prenose da je mladić rekao kako gaji snažna osećanja prema svojoj 57 godina starijoj rođaki i porekao da je venčanje način da izbegne vojsku.

Inače, bakica, koja se sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mladićem venčala u jednom selu, tvrdi da je on dobar muž, ali komšije tvrde da on skoro nikada nije u selu i da se o baki brinu unuci, a da se on pojavljuje samo kada vlasti dolaze po nove regrute.

Ma koliko bilo očigledno da je ovaj brak farsa, nemoguće ga je osporiti, tvrde zvaničnici.

Alexander Kondratyuk nega acusação e garante que casou com a mulher, portadora de deficiência, por uma forte afeição https://t.co/VEkjECkON9

— Revista ISTOÉ (@RevistaISTOE) September 27, 2019

Na "papiru" je sve čisto i mladić je zaista suprug nemoćne osobe, a ima i prijavljeno boravište na adresi sa svojom suprugom.

Komentatori na društvenim mrežama su podeljeno, a ima onih koji su na Aleksandrovoj strani.

- Bolje se smejati i rugati vojsci na ovaj način nego ići u rat i ubijati ljude - napisao je jedan.

BONUS VIDEO: Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.