Ujedinjeni regioni predali kandidaturu Zorana Stankovića

Izvor: Vesti-online.com, 08.Apr.2012, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujedinjeni regioni predali kandidaturu Zorana Stankovića

Ujedinjeni regioni Srbije (URS) predali su u nedelju Republičkoj izbornoj komisiji više od 14.000 potpisa građana koji podržavaju kandidaturu Zorana Stankovića za predsednika Srbije.

"Na čelo Srbije konačno mora da dođe pošten i skroman čovek, bez mrlje u karijeri, koji će biti glas svih regiona. Dosta nam je više da partijski lideri vode Srbiju. Na čelo države treba da dođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nestranačka ličnost", rekao je prilikom predaje potpisa zamenik predsednika URS Veroljub Stevanović, a prenosi URS.

Stevanović je ponovio da Srbiji treba novi put, a ne politika Borisa Tadića i Demokratske stranke, odnosno politika Tomislava Nikolića i Srpske napredne stranke.

"Srbiji treba novi, treći put, put URS. Tadić je već osam godina predsednik, a Srbija stoji. Nema tog boljeg života o kome danas pričaju, naprotiv, sve je teže, posebno u unutrašnjosti. Nikolić hoće promene, ali ne zna kako", rekao je Stevanović.

On je rekao da URS zbog toga kandiduje Stankovića koji će kao penzionisani general verno služiti svom narodu a ne partijama a kao lekar doneti zdravlje celom društvu.

"Stanković će biti verni glas svih regiona jer potiče iz unutrašnjosti, sa juga Srbije, i nikada nije zaboravio svoj zavičaj", rekao je Stevanović.

Predaji potpisa su, osim Stevanovića, prisustvovali predsednik URS Mlađan Dinkić i članovi Predsedništva Boško Ničić, Maja Gojković i Vladan Vasić.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Zoran Stanković

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.