URS podržava Tadića u drugom krugu

Izvor: NaDlanu.com, 08.Maj.2012, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS podržava Tadića u drugom krugu

BEOGRAD, 8. maja 2012. (Beta) - Ujedinjeni regioni Srbije (URS) u drugom krugu predsedničkih izbora podržavaju kandidata Demokratske stranke Borisa Tadića, saopšteno je u utorak posle sednice Predsedništva URS-a.

BEOGRAD, 8. maja 2012. (Beta) - Ujedinjeni regioni Srbije (URS) u drugom krugu predsedničkih izbora podržavaju kandidata Demokratske stranke Borisa Tadića, saopšteno je u utorak posle sednice Predsedništva URS-a."Ujedinjeni regioni Srbije će u narednom periodu još jače i odlučnije nastaviti borbu za jake regione i decentralizaciju Srbije, bez obzira da li će biti u vlasti ili u opoziciji na republičkom nivou", navodi se u saopštenju URS-a.Predsedništvo URS-a je izrazilo zadovoljstvo postignutim izbornim rezultatima i uspešnim predstavljanjem programa "Jaki regioni, jaka Srbija" i predsedničkog kandidata URS-a Zorana Stankovića, navodi se u saopštenju.URS je kao odlične ocenio i izborne rezultate stranke u centralnoj Srbiji, gde je, kako se navodi, dobila poverenje 12 odsto gradjana.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

URS za Tadića u drugom krugu

Izvor: Vesti-online.com, 08.Maj.2012

Ujedinjeni regioni Srbije (URS) u drugom krugu predsedničkih izbora podržavaju kandidata Demokratske stranke Borisa Tadića, saopšteno je posle sednice Predsedništva URS-a..."Ujedinjeni regioni Srbije će u narednom periodu još jače i odlučnije nastaviti borbu za jake regione i decentralizaciju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.