Izvor: RTV 5, 27.Apr.2012, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Medveđi SPS i predsednik opštine eliminisani iz izborne trke!

U Službenom glasniku Grada Leskovca 26. aprila objavljeno je rešenje i zbirna lista sadrži pet liste: DS – dr Dragan Anđelković, Partija za demokratsko delovanje, Ujedinjeni regioni Srbije – dr Nebojša Arsić, Nova Srbija – dr Milorad Babić i Srpska napredna strankaTomislav Nikolić.
Jadranka Božović, predsednica komisije, kaže da nije predsedavala sedncom na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << je utvrđena konačna lista, već je to učinila zamenica Afrodita Jakupi što je u skladu sa zakonom.
Upravni sud u Nišu eliminisao je listu Koalicija grupe građana "Za Gornju Jablanicu" – Slobodan Drašković, Ivica Dačić, Socijalistička partija Srbije (SPS) i Partija ujedinjenih regiona Srbije (PUPS) zbog greške u nazivu.
Drašković je tri puta biran za predsednika opštine Medveđa i po radnom stažu na toj dužnosti apsolutni je rekoder u Jablaničkom okrugu.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije,   Srpska Napredna Stranka,   Tomislav Nikolić

Nastavak na RTV 5...






Povezane vesti

Brojne izborne liste na KiM

Izvor: B92, 28.Apr.2012, 12:50

Zubin Potok -- Više izbornih lista prijavilo se za lokalne izbore u opštinama Zubin Potok i Zvečan na Kosovu, iako te izbore neće organizovati ni UNMIK ni vlasti u Beogradu...Za lokalne izbore u Zubinom Potoku prijavili su se Demokratska stranka Srbije, Ujedinjeni regioni Srbije i Srpska radikalna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.