SRPSKA POLITIČKA SCENA

Izvor: Kurir, 01.Feb.2012, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA POLITIČKA SCENA

Mlađan Dinkić

URS hoće vladu od 15 resora


BEOGRAD - Lider URS Mlađan Dinkić rekao je da će ta koalicija na izborim ostvariti dobar rezultat, ali da neće biti u vladi po svaku cenu.

- Cilj nam je da napravimo što bolji rezultat. Ono što smo čvrsto odlučili je da nećemo biti u Vladi Srbije ukoliko se ne bude napravila dobra mala vlada sa 15 resora - >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rekao je Dinkić.

Tadić i Davutoglu

Bolji odnosi dve zemlje


Predsednik Republike Srbije Boris Tadić razgovarao je juče s ministrom inostranih poslova Republike Turske Ahmetom Davutogluom o bilateralnim odnosima i produbljivanju ekonomske saradnje dve zemlje. Predsednik Tadić i ministar Davutoglu razgovarali su i o unapređenju međuverskog dijaloga i o saradnji u regionu.

Povratak

Đelić u kampanji DS


SVILAJNAC - Član Predsedništva DS i bivši potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić izjavio je Svilajncu da će biti angažovan u predizbornoj kampanji te stranke.

- Rekao sam da ću se, posle odlaska iz Vlade Srbije, posvetiti pre svega kontaktu s građanima i da ću ići po Srbiji. Već sam bio u Pirotu, Beloj Palanci i Apatinu, a kasnije idem u Kragujevac. Biće me svuda - rekao je Đelić.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.