Uhvatili plaćenike koji su im upali na teritoriju preko noći, među njima i devojka VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 11.Maj.2020, 10:03

Uhvatili plaćenike koji su im upali na teritoriju preko noći, među njima i devojka VIDEO/FOTO

Karakas -- Vojska Venecuele uhapsila je danas još osam plaćenika koji su ušli na teritoriju te zemlje, saopštile su danas venecuelanske oružane snage.

U objavi na Tviteru, oružane snage su napisale da su marinci locirali i uhapsili osam plaćenika u nedelju uveče, prenosi Tas s i dodaje da su vlasti saopštile da je ukupno 45 osoba uhapšeno zbog upada na teritoriju Venecuele.

Vlasti Venecuele saopštile su 3. maja da su uspešno sprečile pokušaj ulaska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u zemlju grupe plaćenika iz Kolumbije koji su planirali državni udar u Venecueli i ubistvo predsednika Nikolasa Madura, a među njima su bila i dva državljanina SAD.

Nakon toga američki predsednik Donald Tramp negirao jeda vlada te zemlje ima ikakve veze sa dešavanjima u Venecueli.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vojska venecuele uhapsila još osam plaćenika (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 11.Maj.2020

Vojska Venecuele uhapsila je danas još osam plaćenika koji su ušli na teritoriju te zemlje, saopštile su danas venecuelanske oružane snage Vojska Venecuele uhapsila je danas još osam plaćenika koji su ušli na teritoriju te zemlje, saopštile su danas venecuelanske oružane...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.