Izvor: Piplmetar.rs, 11.Mar.2024, 18:30

Ništa slađe nećete videti od snimka Jokića sa ćerkom: Nikola stisne pesnicu, isto ponavlja i Ognjena




Najbolji košarkaš sveta kao običan čovek

Printskrin: Twitter.com/@nextlvlshxt35


Nikola Jokić ne prestaje da oduševljava košarkaški svet iz utakmice u utakmicu, gde ove sezone neverovatno dominira u dresu Denvera i ide ka novoj MVP tituli, jer je statistički ubedljivo najbolji igrač u NBA ligi ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sezone.
Ali, Jokić oduševljava javnost i ponašanjem van terena, gde gotovo nikada ne glumi zvezdu kakva jeste, već se ponaša kao da je običan čovek.
Tako se nedavno pojavio na jednoj dečijoj predstavi, gde je odveo svoju ćerkicu Ognjenu.
U pitanju je bila tematska zabava za najmlađe sa dinosaurusima, a i sam Jokić se uključio u to kako bi animirao svoju ćerkicu.
Tako je i bilo u jednom momentu kada su zajedno podigli pesnicu. Nakon što je Nikola to uradio, za njim je isto ponovila i njegova ćerka.
Snimak je oduševio javnost, a na društvenim mrežama svi ističu kako je Nikola normalan dečko koji ne glumi zvezdu i ponaša se kao običan čovek.
Takođe, može se videti da na sebi ima majicu posvećenu Dejanu Milojeviću, na kojoj piše „Brate“, koju sve češće nosi nakon tragične smrti našeg trenera i Nikolinog velikog prijatelja.
NBA champion/MVP Nikola Jokic at @Jurassic_Quest today. Off the court he just a regular dad taking his daughter out for some fun 💯 @nuggets @AltitudeTV @BR_NBA @SportsCenter @NBA @TheDunkCentral pic.twitter.com/ClQ3s8npDQ— YouThought (@nextlvlshxt35) March 11, 2024
(Telegraf.rs)


Video: Nikola Jović za Telegraf o Olimpijskim igrama, da li je pričao s Jokićem za Pariz, Džimiju Batleru

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381
64 8939257
(WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja
pogledajte uputstva na stranici Uslovi
korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.