Neda Ukraden o selfiju sa Usnijom: Htela sam sebi da opalim šamar zbog te slike

Izvor: B92, 16.Okt.2015, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Ukraden o selfiju sa Usnijom: "Htela sam sebi da opalim šamar zbog te slike"

Neda Ukraden našla se na meti javnosti nakon što je na svom Tviteru objavila sliku sa Usnijom Redžepovom, nastalu tokom posete pevačici u bolnici.

Na slici, koju je u međuvremenu Neda obrisala sa Tvitera, vidi se nasmešena pevačica, a iza nje Usnija u bolničkoj postelji, u izuzetno lošem stanju, naizgled bez svesti.

Redžepova je u međuvremenu preminula, a slika kojom je Neda htela da joj oda počast izazvala je burne reakcije u javnosti. Sada pevačica, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u intervjuu magazinu "Story" otkriva da je želela da joj oda počast, ali da se kaje što je to ikada učinila na taj način.

"Kada sam pogledala tu fotografiju u novinama, zaista je delovala zastrašujuće i istina je da ostavlja mogućnost za različite komentare. Meni nije problem da se javno izvinim, mada znam da to sad ne vredi. Ubrzo po objavljivanju na Twitteru shvatila sam da sam pogrešila. Bila sam šokirana količinom netrpeljivosti u komentarima, ali nisam htela da reagujem, jer nikada na mržnju nisam odgovarala mržnjom. Pitala sam se kako je moguće da tu fotografiju neko doživljava kao bolesnu, ona nije išla na 'beauty contest' pa da ljudi na morbidan način komentarišu ko je tu lepši", rekla je Neda i dodala da je sebi poželela da opali šamar kada je videla komentare.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Neda Ukraden o selfiju sa Usnijom Htela sam sebi da opalim samar zbog te slike

Izvor: medio.rs, 16.Okt.2015

Neda Ukraden našla se na meti javnosti nakon što je na svom Tviteru objavila sliku sa Usnijom Redžepovom, nastalu tokom posete pevačici u bolnici...Na slici, koju je u međuvremenu Neda obrisala sa Tvitera, vidi se nasmešena pevačica, a iza nje Usnija u bolničkoj postelji, u izuzetno lošem stanju,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.