Medžik Džonson: Džordan bi dobio Lebrona u svih deset mečeva 1 na 1

Izvor: Blic, 14.Feb.2013, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medžik Džonson: Džordan bi dobio Lebrona u svih deset mečeva "1 na 1"

Uključivši se u javnu internet debatu na temu "Ko je bolji, Lebron Džejms ili slavni Majkl Džordan", odnosno ko bi se bolje snašao u duelu jedan na jedan, možda najbolji plejmejker svih vremena Irvin "Medžik" Džonson dao je više nego zanimljiv odgovor.

"Da Džordan i Lebron igraju 1-na-1 deset puta, Džordan bi dobio svih deset utakmica. On je apsolutno najboljih igrač (u situacijama) 1-na-1", napisao je Medžik na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tviteru.

Ipak, da se ne takvim stavom ne bi baš mnogo zamerio Džejmsovim ljubiteljima, već u sledećem "tvitu" rekao je šta misli o njemu:

"Mnogo volim kako Lebron igra. On je najsvestraniji košarkaš kog trenutno imamo", napisao je Medžik Džonson.

Povezane vesti: Da li je bolji sadašnji "Tim snova" ili prvi, predvođen Džordanom i Medžikom?

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Medžik: Džordan bi svaki put dobio Lebrona u igri 1-na-1

Izvor: Sportal.rs, 14.Feb.2013

U jeku internet debate na temu "Lebron Džejms ili Majkl Džordan", javio se i legendarni Medžik Džonson, koji je dao interesantno mišljenje.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.