MJ bi dobio Lebrona svaki put

Izvor: B92, 13.Feb.2013, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"MJ bi dobio Lebrona svaki put"

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji Medžik Džonson napisao je da nema dilemu na pitanje da li je Lebron Džejms bolji od Majkla Džordana.

Nekadašnji košarkaš LA Lejkersa dodao je da bi Džordan dobio Lebrona deset puta iz deset pokušaja kada bi igrali jedan na jedan.

"To je lak odgovor - Majkl Džordan, svaki dan. Majkl ima šest titula i šest puta je bio MVP u finalima. On je jedna od najnezaustavljivijih sila koju je ova igra videla u istoriji.

"Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi Džordan igrao protiv Lebrona 10 puta 1 na 1 dobio bi ga svih 10 puta. Džordan je najbolji u igri 1 na 1 u istoriji. Ja iskreno volim Lebrona Džejmsa, on je najbolji univerzalac kojeg danas imamo“, napisao je legendarni Medžik čije mišljenje ima težinu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Medžik Džonson: Džordan bi dobio Lebrona u svih deset mečeva "1 na 1"

Izvor: Blic, 14.Feb.2013, 15:36

Uključivši se u javnu internet debatu na temu "Ko je bolji, Lebron Džejms ili slavni Majkl Džordan", odnosno ko bi se bolje snašao u duelu jedan na jedan, možda najbolji plejmejker svih vremena Irvin "Medžik" Džonson dao je više nego zanimljiv odgovor. .."Da Džordan i Lebron igraju 1-na-1 deset...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.