Izvor: Pančevac-online.com, 04.Maj.2023, 12:11

MLADIĆ IZ BIHAĆA PRETI MASAKROM U ŠKOLI: Biće nezapamćeno, kunem vam se životom FOTO

Mladić A. Z. iz Bihaća zapretio je na Instagramu da će izvršiti sličan masakr onom koji se juče desio u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu. pic.twitter.com/vzS7mBmhHz — Arsil (@arsagarson) May 4, 2023 On je na svom Instagram nalogu napisao da će ubiti učenike i radnike u Ekonomskoj školi. „Onaj dečak koji je ubio osmoro […] The post MLADIĆ IZ BIHAĆA PRETI MASAKROM U ŠKOLI: Biće nezapamćeno, kunem vam se životom FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Objavio i da je SILOVAO DEVOJČICU i da će to ponoviti" Mladić koji je pretio da će počiniti masakr u školi u Bihaću od ranije poznat policiji (FOTO)

Izvor: Blic, 04.Maj.2023

Mladić A.Z. (18) iz Bihaća, inače bivši učenik Mešovite srednje škole u tom gradu, priveden je u policiju nakon što je u objavi na društvenim mrežama zapretio da će počiniti sličan događaj koji se dogodio juče u Beogradu, te ubiti učenike i radnike u toj školi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.