Izvor: Blic, 04.Maj.2023, 11:41

"Duže vreme SPREMAM NEZAPAMĆEN MASAKR u Ekonomskoj školi" Mladić iz BiH zapretio da će učiniti isto što i Kosta

Mladić iz Bihaća, A. Z. danima preti da će učiniti sličan krvav pir kakav se desio u Srbiji, te da će ubiti učenike i zaposlene u Ekonomskoj školi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić iz Bihaća preti masakrom u školi: "Biće nezapamćeno, kunem vam se životom"

Izvor: B92, 04.Maj.2023

Mladić A. Z. iz Bihaća zapretio je na Instagramu da će izvršiti sličan masakr onom koji se juče desio u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu...On je na svom Instagram nalogu napisao da će ubiti učenike i radnike u Ekonomskoj školi..."Onaj dečak koji je ubio osmoro dece je kraljina...

Nastavak na B92...

Mladić iz Bihaća najavio „nezapamćen masakr“ kao u Beogradu

Izvor: Danas, 04.Maj.2023

Nakon što je mladić iz Bihaća A. Z. zapretio da se sprema da počini krvavi pir kakav se desio u Srbiji te da će ubiti učenike i zaposlene u Ekonomskoj školi u Bihaću usledila je reakcija JU Mješovite srednje škole Bihać, čiji je on bivši učenik, piše Klix.ba.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.