Izvor: Blic, 04.Maj.2023, 13:58

"Objavio i da je SILOVAO DEVOJČICU i da će to ponoviti" Mladić koji je pretio da će počiniti masakr u školi u Bihaću od ranije poznat policiji (FOTO)

Mladić A.Z. (18) iz Bihaća, inače bivši učenik Mešovite srednje škole u tom gradu, priveden je u policiju nakon što je u objavi na društvenim mrežama zapretio da će počiniti sličan događaj koji se dogodio juče u Beogradu, te ubiti učenike i radnike u toj školi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen mladić iz Bihaća, pretio da će počiniti masakr u školi

Izvor: B92, 04.Maj.2023

Mladić A. Z. rođen 2005. godine koji je pretio da će počiniti masakr u Ekonomskoj školi u Bihaću uhapšen je...Njega su priveli pripadnici Federalne uprave policije...Kako je saopšteno iz FUP, A. Z. je uhapšen po zahtevu Kantonalnog tužilaštva Unsko-sanskog kantona preduzimajući mere i radnje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.