Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Maj.2023, 20:11

Uhapšen mladić koji je pretio masakrom u Ekonomskoj školi u Bihaću: “Onaj dečak što je ubio osmoro dece je kraljina za mene”

BIHAĆ – Onako nešto i ja spremam već duže vreme za Ekonomsku školu u Bihaću – napisao je na društvenim mrežama U Bihaću je danas uhapšen mladić A. Z. iz tog grada koji je pretio da će u Ekonomskoj školi počiniti masakr sličan onom koji se u sredu dogodio u Beogradu. Njega su priveli pripadnici Federalne […]
Vest Uhapšen mladić koji je pretio masakrom u Ekonomskoj školi u Bihaću: “Onaj dečak što je ubio osmoro dece je kraljina za mene” objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Da li ste čuli za ovaj misteriozni sastojak parmezana

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Maj.2023, 09:14

Svakih nekoliko meseci se proširi nova zanimljivost na društvenim mrežama, koja “uzdrma” korisnike i postane jedna od glavnih tema nedelje. Ovoga puta je to dobro poznati parmezan sir, tačnije, proces njegove proizvodnje. Iako nekima možda nije novost, mnogi pripadnici mlađih generacija nisu...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.