Korisnici besni: Blokirani kontakti im i dalje šalju poruke

Izvor: B92, 25.Maj.2018, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korisnici besni: Blokirani kontakti im i dalje šalju poruke

Pojedini korisnici popularne aplikacije za razgovor WhatsApp požalili su se na Twitteru da imaju problema sa blokiranim kontaktima.

Naime, uprkos tome što su blokirali te kontakte, blokirane osobe i dalje imaju pristup njihovom profilu, odnosno mogu da im šalju poruke, gledaju njihove fotografije i komentarišu njihovu promenu statusa, p‪iše Huffington Post.

WABetaInfo navodi da bi problem pre mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << leži u serveru, nego u bagu u okviru same aplikacije, tako da bi kompanija trebalo lako da ga reši.

Huffington Post je kontaktirao WhatsApp za komentar, a svi korisnici koji imaju ovaj problem u međuvremenu mogu da pokušaju da ga reše tako što će u podešavanjima prvo odabrati opciju Account, a zatim Privacy.

Dobiće pristup svim blokiranim kontaktima, a ono što treba da urade, jeste da ih odblokiraju, i zatim ponovo dodaju na listu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.