Izvor: HotSport.rs, 12.Jul.2015, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTSPORT IZABRAO: Ovo su dobitnici majica sa potpisima zlatnih Orlića i selektora Paunovića! (FOTO)

Redakcija portala HotSport.rs izabrala je srećne dobitnike nagrada majica sa našim logom i potpisima naših zlatnih Orlića i selektora Veljka Paunovića.  

Majice sa natpisom našeg portala pored selektora Paunovića, potpisali su Predrag Rajković, Vukašin Jovanović, Marko Grujić, Filip Manojlović.
Srećni dobitnici koji su retvitovali našu vest su naši čitaoci Dunolana (CrazyDiSki), Nikola Plavšić (nplavsic24) i Maki (MarijaCZV).
Čestitamo, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << našim vernim čitaocima i dobitnicima majica koje će moći da preuzmu nakon što se jave u inboks našeg zvaničnog naloga – hotsportsrb.
 
The post HOTSPORT IZABRAO: Ovo su dobitnici majica sa potpisima zlatnih Orlića i selektora Paunovića! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.