Brnabić na tviteru: Danas je poslednji evropski geto legalizovan, kontejnerima i oklopnim vozilima

Izvor: Beta, 23.Apr.2023, 16:28

Brnabić na tviteru: Danas je poslednji evropski geto legalizovan, kontejnerima i oklopnim vozilima

Premijerka Ana Brnabić poručila je da je danas, izborima na severu Kosova, poslednji evropski geto legalizovan i legitimizovan.Ona je, na svom tviter nalogu, navela da fotografije sa severa Kosova, koje je objavila, "zaista oslikavaju 'vladavinu prava' i pravo značenje 'demokratskih izbora' na Kosovu i Metohiji koje su podržani od strane EU i Kvinte"."Održavanje izbora u privremenim kontejnerima pod direktnim nadzorom oružanih snaga. Izbori - slobodni i fer, sa oružanim snagama i oklopnim vozilima. To je Evropa u 21. veku", poručila je ona Evropskoj uniji i ambasadoru SAD i misiji OEBS u Prištini.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ambasada SAD: Izbori na Kosovu po Ustavu i zakonu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Apr.2023

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država (SAD) na Kosovu saopštila je da su vanredni lokalni izbori na severu Kosova održani u skladu sa Ustavom i zakonima i izrazila žaljenje što sve partije nisu iskoristile pravo da učestvuju.  Navela je da “podržava raznoliku, inkluzivnu, multietničku demokratiju...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.