Zvezda turske serije oduševljena našom zemljom: Ako čovek može da ima još jedan dom, moj će svakako biti Srbija!

Izvor: Story, 20.Mar.2016, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda turske serije oduševljena našom zemljom: Ako čovek može da ima još jedan dom, moj će svakako biti Srbija!

Popularni turski glumac Eser Karabil poznatiji kao Kasim iz serije Crna ruža pauzu tokom snimanja serije iskoristio je za privatnu posetu Srbiji

Eser Karabil, foto: Instagram

Kako kaže, Srbija ga je osvojila svojom toplinom, nasmejanim ljudima i dobrom hranom, ali i svojim prirodnim lepotama.

Zvezda turske serije uživa u Srbiji! (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
- Zaista mi je bilo divno i radujem se novom susretu! Ako čovek poželi da ima još jedan dom, moj će svakako biti Srbija - istakao je Eser.

Popularni glumac tokom posete nije govorio mnogo za medije, jer će, kako kaže, za sve  biti vremena i tada će otkriti i svoje poslovne planove.

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Turski glumac napustio Srbiju s osmehom!

Izvor: Svet plus, 20.Mar.2016

Popularni turski glumac Eser Karabil poznatiji kao Kasim iz "Crne ruže" boravio je nekoliko dana u Srbiji! Pauzu tokom snimanje serije iskoristio je za privatnu posetu Srbije, Vojvodine gde se provodio! ..Srbija ga je osvojila svojom toplinom, nasmejanim ljudima i dobrom hranom! Ono što svakako Esera...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.